Geniet met je LG NanoCell tv van een uitstekende kijkervaring

19 mei 2021
LG NanoCell tv
Anker

[]

Wil jij je kijkervaring ook naar een hoger niveau tillen? Dan is de LG NanoCell tv zeker de ideale televisie voor jou! Met deze LG NanoCell tv krijg je niet alleen een scherp beeld, maar ook pure en kristalheldere kleuren.

Ben je benieuwd naar wat er nog allemaal speciaal is aan deze LG NanoCell tv? Lees dan hieronder meer over alle unieke eigenschappen van deze televisie.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

LG NanoCell tv

Mooie en pure kleuren

De LG NanoCell 4K-tv’s bevatten zeer mooie en pure kleuren. Dankzij 8 miljoen pixels levert een 4K-tv een beeld dat veel scherper en gedetailleerder is dan bij een standaard HD-tv. In de LG NanoCell tv’s wordt de 4K-resolutie ook nog eens aangevuld met de NanoCell-technologie. Hierdoor krijg je een 4K-ervaring met natuurgetrouwe kleuren.

Daarnaast maakt de LG NanoCell tv ook gebruik van een filter met nanodeeltjes. Dankzij deze filter worden onzuiverheden uit de RGB-kleurmenging verwijderd en kunnen beelden en kleur makkelijk gefilterd en verfijnd worden. Door deze kleurtechnologie worden alleen maar zuivere en nauwkeurige kleuren weergegeven op het scherm en is het beeld veel realistischer. De kleuren zijn zelfs zo zuiver dat de kleurtechnologie van de LG NanoCell tv’s door Intertek werd gecertificeerd om 100% kleursamenhang te bieden bij een kijkhoek tot ongeveer 30°. Dat wil zeggen dat de LG NanoCell tv de kleuren rijkelijk weergeeft en dit zonder enige beeldvervorming.

Anker

[]

Krachtige processor

Een krachtige processor is zeer belangrijk wanneer je geen haperingen wil in je beeld. Daarom zit er in de LG NanoCell NANO886 4K-tv een α7 Gen4 AI Processor. Deze processor maakt gebruik van machine-learning algoritmen om de inhoud van je televisie te analyseren en te optimaliseren. Hierdoor wordt je beeld en geluid automatisch aangepast en krijg je een spectaculaire kwaliteit.

Naast de α7 Gen4 AI Processor in de LG NanoCell 4K tv’s is er ook een LG NanoCell 8K-tv aanwezig in de line-up. Deze LG NanoCell 75NANO966 tv beschikt over een andere AI processor dan de LG NanoCell 4K tv’s, namelijk de α9 Gen4 AI Processor. Deze processor is nog beter dan zijn voorganger.

LG NanoCell tv
Anker

[]

LG NanoCell tv

Hoge resolutie dankzij 8K

De LG NanoCell tv line-up bevat vooral 4K-tv’s, maar de LG NanoCell 75NANO966 tv heeft een resolutie van 8K. Door deze zeer hoge en goede resolutie brengt deze televisie al je favoriete films, games en sport tot leven.

Zoals hierboven al vermeld, heeft de LG NanoCell 75NANO966 tv een α9 Gen4 AI Processor. Deze processor analyseert beelden die geen 8K-resolutie hebben en hij zet ze vervolgens om naar 8K-beelden. Hierdoor zijn de beelden op deze televisie nog scherper en gedetailleerder dan bij televisies met een resolutie van 4K.

Anker

[]

Diep zwart en een echte cinemabeleving

De LG NanoCell 4K-tv’s bevatten bijna allemaal Local Dimming. Natuurlijk staat de technologie niet stil en daarom heeft de LG NanoCell 75NANO966 tv Full Array Dimming. Dankzij Full Array Dimming is het vanaf nu mogelijk dat LG NanoCell tv's de achtergrondverlichting zeer precies kunnen aansturen. Zo krijg je een dieper zwart en een minimale vorm van backlight bleeding.

Bijna alle LG NanoCell 4K-tv’s hebben Active HDR. Met deze Active HDR krijg je een betere beeldkwaliteit. De LG NanoCell 75NANO966 en NANO886 maken dan weer gebruik van Cinema HDR. Dankzij deze Cinema HDR is je beeldkwaliteit namelijk zo goed, dat het lijkt alsof je in de bioscoop zit.

LG NanoCell tv
Anker

[]

LG NanoCell tv met Gallery Stand

Mooi interieur dankzij het Gallery Design

Houd je van een minimalistisch en strak design? En wil je een tv die naadloos opgaat in je interieur? Dan is de LG NanoCell tv zeker het overwegen waard. Dankzij de smalle schermrand en verbeterde kabelbeheer past ze in elk interieur.

Altijd al een echte Picasso in huis willen hebben? Met de zogenaamde galerijmodus kan je foto’s of schilderijen weergeven op een manier waarop het lijkt alsof je televisie een schilderij aan de muur is.

LG voegde ook een Gallery Stand toe aan zijn assortiment. Dit is een perfect alternatief voor de muurbeugel, want de Gallery Stand is een driepotige stand die je heel makkelijk in je interieur kan integreren.

Anker

[]

Nieuw Smart tv platform

De volledige nieuwe line-up van de LG NanoCell tv’s beschikt over het webOS 6.0 smart tv platform. Met dit platform krijg je dankzij het verbeterde startscherm snel toegang tot apps als Netflix, YouTube enz.

Daarbij hebben deze televisies ook een Magic Remote. In combinatie met de sneltoetsen van deze Magic Remote, zorgt webOS voor een gebruiksvriendelijke navigatie in het webOS-ecosysteem.

LG NanoCell tv met Smart tv platform
Anker

[]

Twijfel je nog of een LG NanoCell tv iets voor jou is? Weet je niet welk model je moet nemen? Ga dan zeker eens langs bij de vakman in je buurt voor meer info.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]